Відпочивай разом з ЕКУ


Кожен з нетерпінням чекає відпустки та заздалегідь планує своє дозвілля. Комусь до вподоби активний відпочинок, наприклад, підкорення чергової вершини, або ж рафтинг по гірських річках. Для когось відпустка – це можливість закінчити усі розпочаті справи. Та більшості відпустка асоціюється звичайно ж із морем, – теплим пісочком, ніжним південним сонцем, вечірніми посиденьками із новими знайомими за келихом смачного вина.

Пам'ятаєте гучне святкування «Дня Родини», яке організував ТзОВ «Електроконтакт Україна» для своїх працівників. Попри численні забави та розваги кожен працівник взяв участь у розіграші сімейної путівки на море. Методом жеребкування та прихильності фортуни переможцем став оператор верстатів з програмним керуванням Зеновій Навроцький. Нещодавно Зеновій разом із сім’єю повернувся із Болгарії, де і провів свою відпустку. Про те як відпочивали «наші туристи» далі у статті.

«Сонячний берег» - найбільший морський курорт на сході Болгарії. Компанія "Електроконтакт Україна"

«Сонячний берег» - найбільший морський курорт на сході Болгарії, розташований біля затоки в Чорному морі, покритий дрібним «золотим піском». Тут кожен може знайти щось для себе – тишу і спокій, розваги і веселощі, та перш за все – це море і сонце.

«Сонячний берег» - найбільший морський курорт на сході Болгарії. Компанія "Електроконтакт Україна"  День родини

«Нам він запам'ятався чистим, просторим пляжем, прекрасними панорамами моря, скель, лісу, численними виноградниками, мальовничими місцями і солонуватим повітрям» - розповідає Зеновій. – «Проживали ми в невеликому та затишному готелі Сансет, поруч з морем. Болгарська кухня вразила різноманіттям страв і дуже сподобалась. Погода в період відпочинку не підвела, -  накупались досхочу, багато гуляли. Відвідали містечко Несебир, заснування якого датується кінцем ІІ тис. до н. е. Прекрасні гірські пейзажі, вузенькі вулички, що переповнені загадками, тисячолітні руїни, старовинні церкви та оригінальна архітектура, - повірте, це вартує побачити на власні очі. Дітям сподобались атракціони і звичайно ж тепла, вражаюче – чиста вода Чорного моря. Вдячний своєму ЕКУ за такий приємний подарунок. Це було незабутньо!».

«Сонячний берег» - найбільший морський курорт на сході Болгарії

Радіємо разом із сім’єю Навроцьких за бажаємо залишатись улюбленцями фортуни! Відпочивайте з ЕКУ!               


Дата публікації: 16/02/2021