Працівники ЕКУ отримають премію на оздоровлення


У липні працівникам підприємства буде виплачено премію на оздоровлення. Преміювання відбуватиметься за підсумками піврічної роботи та стане приємним бонусом для всіх працівників ЕКУ.

«Підхід до розрахунку премії прозорий та спрямований на стимулювання якісної та відданої роботи працівників, – розповідає Роман ШЕПІТАК, керівник фінансового відділу ТзОВ «Електроконтакт Україна». – Визначено критерії, за якими оцінюватимуть роботу працівників за перше півріччя: оклад, наявність чи відсутність доган, наявність чи відсутність лікарняних, стаж роботи на ЕКУ».

Стабільність та досвід персоналу – це одні з найголовніших чинників, що впливають на якість роботи підприємства та на його результати, а відданість працівників своїй компанії та бачення свого майбутнього разом з нею – це внесок у розвиток підприємства. Саме тому найбільш суттєво на премію на оздоровлення вплине доплата за вислугу років, тобто трудовий стаж на ЕКУ.

«Визначено сім категорій трудового стажу працівників на підприємстві:  до місяця, до 6 місяців, до року, до 2 років, до 4 років, до 5  років, від 5 і більше років, – зазначає Роман ШЕПІТАК. – Ті, хто працює на ЕКУ нещодавно, отримають найменшу доплату, а ті,  хто працює 5 і більше років – найбільшу. Таким чином ми мотивуємо працівників до тривалої співпраці з ЕКУ».

Керівники відділів спільно з відділом персоналу та фінансовим вже опрацювали інформацію щодо показників праці кожного з працівників підприємства. При виплаті премії будуть враховуватися показники роботи за останні 6 місяців та станом на 31 травня 2018 року.

«Премію на оздоровлення отримають усі працівники підприємства, працевлаштовані станом на  31 травня, окрім тих, хто перебуває у декретній відпустці чи  мобілізованій, тобто фактично зараз не працює, а також тих, хто написав заяву на звільнення. Встановлено мінімальний розмір премії на оздоровлення – 1200 грн брутто. Новоприйняті працівники виробництва натомість отримають підйомну премію у розмірі 5000 грн.», – розповів Роман ШЕПІТАК.

Враховуючи такі преміювання, можна сказати, що ТзОВ «Електроконтакт Україна» є одним з небагатьох підприємств, яке цінує роботу своїх працівників та підтримує їх різноманітними бонусами і доплатами.


Дата публікації: 17/07/2018