Розробка та виготовлення деталей для автомобілів нового покоління


     «Електроконтакт Україна»  приєдналися до розробки та виготовлення деталей автомобілів нового покоління.  Розпочали випуск кабельних мереж до електрокарів  BMW i3 та BMW i8. Виготовлення деталей  відбувається на новітньому обладнанні, за новими методами та технологіями виконання.

       Автомобілі обладнані функціональними деталями та надійними матеріалами. Це саме ті автівки, які задають тренди своєю індивідуальністю. Вони входять у 5-ку лідерів з продаж.
      Алюмінієва рама, карбоновий кузов, електропривод з 170-сильним мотором і АКБ під підлогою, плюс доступна версія з подовжувачем ходу (загальний запас ходу до 300 км). BMW i3 сконструйований як оптимальний міський електромобіль.

     Варто відзначити унікальну особливість електромобіля: пасажирська капсула виконана з вуглеволокна (рідкісний випадок серед масових авто), а в конструкції кузова використані надлегкі магнієві сплави.

        В результаті i3 вийшов легким - 1195 кг-як для елеткромобіля такого розміру. До речі, i3 може бути не тільки повністю електричним. BMW підготувала також версію REX, в якій електромотора допомагає 2-циліндровий 650-кубовий бензиновий двигун потужністю 34 л. с., який заряджає батареї, збільшуючи тим  самим запас ходу до 250 км.


Дата публікації: 02/03/2020