«Це було феєрично!» – працівники ЕКУ про концерт Олега Винника


Працівниці виробничих підрозділів ТзОВ «Електроконтакт Україна» побували на концерті Олега Винника на Арені Львів. Квитки на концерт підприємство подарувало жінкам з нагоди Свята весни.

Розіграші квитків на концерт відбувався серед усіх жінок підприємства, які заповнили анкету. Було  визначено шестеро переможців: Олександра Кісіль (Перемишлянський виробничий підрозділ); Надія Вербова, Наталія Мельник, Оксана Схаб, Оксана Вельган (Золочівський виробничий підрозділ); Ірина Богородицька (Бродівський виробничий підрозділ).

«Це було феєрично! Дякую ЕКУ за подарунок і можливість відвідати такий чудовий захід», –  ділиться враженнями Надія ВЕРБОВА.

«Я працюю на ЕКУ вже більше 10 років, і навіть не очікувала, що виграю квитки, – розповідає Олександра КІСІЛЬ. – Двоє моїх дочок також працюють на ЕКУ, з однією із них  я їздила на концерт. Мені подобається творчість Олега Винника, і концерт сподобався. Було дуже багато людей, всі танцювали і співали, незважаючи на дощ. Дуже дякую ЕКУ за такий подарунок – квитки на концерт».

На фото - Надія ВЕРБОВА, монтер кабельного виробництва Золочівського виробничого підрозділу.


Дата публікації: 19/07/2018