У Бродах курсуватимуть безкоштовні автобуси до заводу ЕКУ


З 9 липня працюватиме безкоштовне довезення на Бродівський виробничий підрозділ для працівників підприємства та всіх охочих ознайомитися з роботою заводу і заповнити анкету на працевлаштування.

«Вже понад 700 мешканців Бродів і навколишніх сіл вибрали ЕКУ своїм роботодавцем, – зазначає Галина БАРТИШ, керівник відділу персоналу Бродівського виробничого підрозділу. – Ми довозимо на роботу та з роботи мешканців Радивилова, Радехова і населених пунктів  Бродівського району. А з 9 липня започатковуємо також безкоштовні автобуси по місті Броди».

Маршрут безкоштовних автобусів пролягатиме через усі райони міста: Червоні казарми, Старі Броди, Вокзал, Центр, Лікарня, Білі казарми та складатиме 25 хвилин. Кінцевою зупинкою автобусів буде Бродівський виробничий підрозділ ТзОВ «Електроконтакт Україна», що за адресою вул. Чупринки, 25.

Автобуси прибуватимуть на підприємство за графіком трьох змін: 6:45 (перша зміна), 15:15 (друга зміна), 23:45 (третя зміна), а також о 8:20 (офісна зміна) та 9:30. Відвезення працівників зі заводу відбуватиметься відповідно о 7:20, 15:50 та 00:20.

«Безкоштовним довезенням зможуть скористатися наші працівники, які мешкають у Бродах, а також усі, хто бажає подивитися на роботу заводу, стати учасником екскурсії, заповнити анкету на працевлаштування чи пройти співбесіду. Кожен має право приїхати на ЕКУ абсолютно безкоштовно, тож ми запрошуємо і чекаємо всіх за адресою: м. Броди, вул. Чупринки,  25», – підсумувала Галина БАРТИШ.

Деталі щодо безкоштовного довезення можна дізнатися за телефоном відділу персоналу: 067 351 28 41.


Дата публікації: 19/07/2018