Спортивне зростання зі спортивними автомобілями


Компанія Nexans autoelectric отримала друге велике замовлення у стратегічно важливому бізнесі. Лише через рік після замовлення на кабельні мережі для відомого виробника спортивних автомобілів компанії вдалося здійснити ще один переворот у цій відносно новій сфері бізнесу.

З 2025 по 2035 рік група компаній Nexans autoelectric постачатиме всі низьковольтні кабельні мережі для салону, кабіни, моторного відділення та спеціальних функцій німецькому виробнику висококласних спортивних автомобілів. 

Вимоглива робота по розробці та логістичні проблеми

Інколи дуже складні кабельні мережі виготовляються на виробничих підрозділах групи за кордоном. Розробка продукції та логістичних процесів відбуватиметься переважно в Німеччині. 

З точки зору логістики особливість цього замовлення полягає в тому, що в основному йдеться про так звані індивідуальні кабельні мережі, які постачаються замовнику в точній послідовності. Це означає, що всього за декілька днів після отримання замовлення кабельні мережі повинні бути готові на монтажній лінії виробника автомобіля.

На шляху до довгострокового успіху в нових сферах бізнесу

Nexans autoelectric дотримується стратегії підтримки довгострокового зростання компанії шляхом розширення та розвитку нових сфер виробництва. Компанія вже давно успішно оснащує електричні та гібридні транспортні засоби і таким чином протидіє передбачуваній заміні двигунів внутрішнього згоряння та пов’язаних з ними кабельних мереж. Тут поточна частка від загального обігу продажів уже перевищує 20%, а отже, значно перевищує поточну частку світового ринку автомобілів з акумуляторним живленням.

У найближчі роки компанія очікує подальшого значного зростання продажів у сфері виготовлення електромобілів. Разом із новим підписанням договору зростає потреба у кваліфікованих робітниках та спеціалістах.

Переклад зі сайту материнської компанії Nexans autoelectric: https://www.autoelectric.com/en/company/news/detail/nexans-autoelectric-deepens-cooperation-with-maker-of-premium-sports-cars/ 

 

 

 

 


Дата публікації: 09/09/2022