Постійне навчання – запорука розвитку


На ЕКУ завершився триденний тренінг «Створення ощадливого виробництва»

Навчання для підвищення кваліфікації працівників – поширена практика для ЕКУ. Адже виробничий процес, який постійно удосконалюється, потребує вмілих і навчених управлінців. Протягом 12-14 вересня у Бродівському виробничому підрозділі наші працівники навчалися принципам ощадливого виробництва – Lean production.

Участь у тренінгу взяли 18 працівників ТзОВ «Електроконтакт Україна» з трьох виробничих підрозділів. Бізнес-тренери Сергій Денисов і Олександр Омельченко поєднували навчання з ігровими елементами, щоб якнайкраще розкрити принципи та інструменти ощадливого виробництва, основні поняття методології LEAN.

«Після проходження тренінгу «Створення ощадливого виробництва» можу сказати, що курс був продуктивний, цікавий, зрозумілий. Великим плюсом є те, що навчання базувалося не лише на теорії, а й на практиці. Дякую лекторам за цікавий досвід», – зазначила Зоряна ТИХОНЧУК, фахівець по затвердженню виробничого устаткування Бродівського виробничого підрозділу.

Під час триденного навчання працівники ЕКУ з трьох виробничих підрозділів працювали згуртовано, обмінювалися досвідом та отримували відповіді на свої запитання від досвідчених бізнес-тренерів. Після проходження тренінгу всі учасники отримали сертифікати.

«Мені сподобалось відкритість тренера до запитань. Була корисною інформація про систему 6S: незважаючи на її застосування на нашому підприємстві, тренери навели багато прикладів, як можна її покращити та що нового запровадити. Саме цю інформацію планую застосовувати у своїй роботі», – розповіла Галина КІРИЧУК, інженер по роботі з постачальниками Бродівського виробничого підрозділу.

  


Дата публікації: 15/09/2022