Нові знання у сфері мехатроніки


На ЕКУ завершився семінар на тему «Основи мехатроніки. Спеціалізований курс».

Участь у навчанні взяли інженери-електроніки, механіки, інженери з підготовки виробництва, інженери з розробки креслень Перемишлянського, Золочівського та Бродівського виробничих підрозділів.

Протягом 19-22 вересня наші працівники отримували нові знання у сфері пневматики, технології датчиків та електроприводів, які використовуються на різних ділянках виробництва – нарізці, монтажних лініях, машинах Zeta, тощо.

Проводив семінар та відповідав на запитання учасників Микола ЯКИМЧУК – професор, доктор технічних наук, викладач ДП «Festo». Теоретична інформація поєднувалася з практичними завданнями, а вкінці семінару відбулося підсумкове тестування знань учасників.

«Протягом чотирьох днів ми вдосконалювали свої знання, вивчали різні типи датчиків, контролерів, пневматичних циліндрів, які використовуємо в нашому устаткуванні під час виробництва та перевірки кабельних мереж. Завдяки отриманій інформації ми будемо знати, що краще використовувати при певних задачах та швидше орієнтуватися в новому виробничому обладнанні», – поділився враженнями від семінару Юрій ВІХАСТИЙ, керівник групи інженерів-електроніків Золочівського виробничого підрозділу.


Дата публікації: 23/09/2022