У Перемишлянському ВП відкрито пункт охорони здоров’я


ЕКУ турбується про здоров’я своїх працівників та дбає про те, щоб якісна медична допомога була доступною безпосередньо на підприємстві. Нещодавно у першому виробничому підрозділі ЕКУ в Перемишлянах відкрився здоровпункт.

У пункті охорони здоров’я працівники ЕКУ можуть отримати безкоштовну всю необхідну медичну допомогу, зокрема першу невідкладну допомогу.

Як розповів лікар здоровпункту Павло КОМАР’ЯНСЬКИЙ, зараз працівники найчастіше звертаються з респіраторними захворюваннями. Великою перевагою є те, що хворі зі симптомами ГРВІ можуть пройти експрес-текст для виявлення антигену COVID-19 безпосередньо на підприємстві. Крім цього, ЕКУ постійно напрацьовує можливість вакцинування працівників від коронавірусу в пунктах охорони здоров’я виробничих підрозділів.

«Моніторячи стан епідеміологічної ситуації в районах діяльності підприємства, на ЕКУ було вчасно запроваджено масковий режим та вжито протиепідеміологічні заходи, – розповів інженер з охорони праці Володимир КУЛЬМАТИЦЬКИЙ. – Завдяки цьому підприємство може успішно безперебійно працювати  навіть в умовах карантину та при зростанні захворюваності на коронавірус в Україні».

Окрім першої медичної допомоги, на ТзОВ «Електроконтакт Україна» діє Програма безкоштовного медичного страхування, за якою працівники у випадку погіршення самопочуття можуть отримати безкоштовні медикаменти для лікування. Це бонус для всіх працівників, які пропрацювали на підприємстві більше одного року.

Застраховані працівники можуть звертатися у пункт охорони здоров’я для оформлення заявки на отримання безкоштовних медикаментів або компенсації за медичні послуги, якими вже скористалися. Зокрема:

  1. Амбулаторно-поліклінічна допомога;
  2. Невідкладна медична допомога;
  3. Медикаментозна допомога;
  4. Стоматологічна допомога.

Пункт охорони здоров’я Перемишлянського виробничого підрозділу працює у кабінеті 126 за графіком офісної зміни: з 8:00 до 16:45.

Тел. +38 032 229 53 23, 2032.


Дата публікації: 28/09/2022