Дбаємо про здоров'я разом з ЕКУ


Осінньо-зимовий період – це складний час для імунної системи, період, коли наш організм найбільше потребує вітамінів та енергії. 

Вже традиційно ТзОВ "Електроконтакт Україна" забезпечує працівників вітамінним комплексом з метою зміцнення імунітету і профілактики захворювань.

Вітаміни передбачені для кожного працівника ЕКУ - незалежно від того, застрахований від чи ні. Загалом цього року підприємство забезпечує вітамінними препаратами понад 2000 працівників.

«Комплекс вітамінів ми видаємо працівникам підприємства з метою зміцнення імунітету, що в свою чергу призведе до зменшення захворюваності. Це профілактичний та лікувальний засіб, збалансований препарат, у якому вітаміни та мікроелементи знаходяться у відповідних для потреб організму дозах», – розповідає Зоряна БОГУШ, медичний директор пункту охорони здоров'я ЕКУ.

Цей препарат призначається для зміцнення імунітету та покращення самопочуття при фізичному й розумовому навантаженнях, при гіповітамінозі, який проявляється при незбалансованому харчуванні і при шлунково-кишкових розладах.

«Для отримання відповідного ефекту, тобто для зміцнення імунітету цей препарат потрібно приймати згідно з консультацією лікаря: щодня протягом 30 днів у дозуванні 1 таблетка на добу після їди, а людям літнього віку – по 1 таблетці 2 рази на добу. У рекомендованих дозах препарат добре переноситься і рідко спричиняє побічні ефекти, які переважно пов’язані із індивідуальною непереносимістю одного із складників препарату. Якщо таке трапиться, то потрібно відмінити вживання препарату і звернутись до лікаря», – зазначає Зоряна БОГУШ.

Нагадаємо, на ЕКУ також є можливість безкоштовно вакцинуватися від COVID-19. Для запису на вакцинацію зверніться в пункт охорони здоров'я вашого виробничого підрозділу.


Дата публікації: 27/10/2022