Понад 150 студентів обрали своїм роботодавцем ЕКУ


У Золочівському та Бродівському виробничих підрозділах завершується набір молоді на сезонну роботу на виробництві. Вже понад 150 студентів вирішили провести своє літо з користю – працюючи і заробляючи на ЕКУ.

«Ми побачили оголошення про набір студентів на роботу і вирішили спробувати, – розповідають студенти, які працевлаштовуються на роботу. – Вчитися було неважко, і вже з першого разу ми все зрозуміли, адже робота нескладна».

Студенти зазначають, що після навчального року цікаво змінити вид діяльності і поринути у зовсім нову сферу – виготовлення кабельних мереж до автомобілів.

«Молодь від 16 років працює на підприємстві за згодою батьків, – повідомляє Ірина ЛУКАУСКАС, молодший менеджер з персоналу Золочівського виробничого підрозділу. – Для них встановлюються полегшені умови праці».

Робота на виробництві – це можливість отримати цінний досвід роботи на великому європейському підприємстві, який пригодиться у майбутньому.

«Як і будь-який новоприйнятий працівник, молоді люди проходять навчання перед тим, як приступити до роботи. Всього за декілька днів ми знайомимо з виробництвом зсередини та надаємо знання і вміння, необхідні для успішного старту роботи», – розповіла Наталія САРНАВСЬКА, майстер виробничого навчання Золочівського виробничого підрозділу.

Працювати на ЕКУ студенти приходять разом із друзями, одногрупниками з коледжу і рідними. Нещодавно у Золочівському виробничому підрозділі працевлаштувалися дві сестри-близнючки Наталія і Надія БАРАБАШ.

«Ми цього року закінчили школу і плануємо вступати до Львова у ВНЗ, – розповіли дівчата. – Поки ще тривають канікули, вирішили прийти на «Електроконтакт Україна» підзаробити. Дізналася про роботу від сусіда, який тут працює. Казав, що тут добре працювати, щоб ми йшли попробували. Нам дуже сподобалася доглянута територія і сам завод».

Молодь, яка працює на підприємстві під час літніх канікул, отримує соціальні гарантії, які забезпечує ТзОВ «Електроконтакт Україна»: довезення, спецодяг, комфортні умови роботи, харчування у їдальні підприємства, можливість навчатися і розвиватися. Та найголовніше, звичайно, висока зарплата, у якій студенти вже переконалися самі.

«Це моя перша робота і перша зарплата, – розповідає Тетяна СВІДЕРСЬКА, студентка. – Я дуже задоволена, адже всього за два тижні вже заробила досить велику суму. Рада, що пішла на роботу під час літніх канікул, адже якби була вдома, було би все буденно, а тут цікаво. Познайомилася з багатьма людьми і отримала новий досвід командної роботи. Після роботи планую ще відпочити перед навчанням і купити собі щось на згадку про роботу на ЕКУ».

 «Я дуже задоволена своєю зарплатою, – розповідає Світлана ХМИЗ. – Хочу витратити першу зарплату на курси візажу і манікюру у Львові, які коштують 4-5 тисяч, а ще поїхати на відпочинок зі сестрою у Карпати. Мені дуже сподобалася робота на виробництві, працювати  зовсім не важко, створені всі умови. Після закінчення навчання хочу прийти на ЕКУ вже на постійну роботу».


Дата публікації: 20/07/2018