ЕКУ розширює мережу довезення працівників


ТзОВ «Електроконтакт Україна», один із найбільших роботодавців Перемишлянщини, планує довозити на роботу жителів сіл Свірж, Чемеринці, Брюховичі, Іванівка та Болотня.

Вже понад 10 років у Перемишлянах працює ТзОВ «Електроконтакт Україна» – дочірня компанія німецького підприємства Nexans autoelectric. Тут виготовляють частинку автомобілів BMW – електричні кабельні мережі, які відповідають за різноманітні важливі функції в сучасних авто: ідеальне керування двигуном, роботу фар і віконних регуляторів, навігаційних систем, відкриття електробагажника та багато інших.

ТзОВ «Електроконтакт Україна» відоме одними з найвищих зарплат у регіоні, а також за роки роботи зарекомендувало себе як соціально відповідальне підприємство. Компанія пропонує працівникам різноманітні бонуси: і тим, що працюють вже декілька років, і новоприйнятим.

З 15 травня кожен працівник виробництва, який працевлаштовується на ТзОВ «Електроконтакт Україна», отримує премію у розмірі 5000 грн разом із першою зарплатою. Таким чином підприємство дбає про новоприйнятих осіб та допомагає вирішити їхні соціально-побутові проблеми.

Працівники ТзОВ «Електроконтакт Україна» отримують пільгове харчування (комплексний обід вартує 10 грн, решту суми оплачує підприємство), безкоштовним медичним страхуванням і довезенням. Зауважимо, що працівники заводу – це в основному місцеве населення, мешканці Перемишлян і району.

«Довезення на роботу у Перемишлянський виробничий підрозділ здійснюється зі сіл Ушковичі, Кимир, Мерещів, Остаповичі, Борщів, Виписки, Липівці, Ладанці, Пнятин, Унів, Коросно, Станимир, Ганачівка, – зазначає Роман КУЙБІДА, керівник відділу персоналу. – У зв’язку із розширенням виробництва ми плануємо продовжувати маршрути довезення до сіл Свірж, Чемеринці, Брюховичі, Іванівка, Болотня».

Мешканці сіл Свірж, Чемеринці, Брюховичі, Іванівка та Болотня, а також жителі Перемишлян і навколишніх сіл, які бажають працювати на у Перемишлянському виробничому підрозділі ЕКУ, можуть записуватися за номером: 0 800 301 002 (всі дзвінки безкоштовні)  або 067 673 50 66.


Дата публікації: 20/07/2018