Перші працівники ЕКУ отримали підйомну премію 5000 грн


З 15 травня ТзОВ «Електроконтакт Україна» запровадило для новоприйнятих працівників виробництва підйомну премію у розмірі 5 000 грн. Працівники заводів у Перемишлянах, Золочеві та Бродах отримали кошти та діляться враженнями від роботи.

 

Зміна місця роботи – це завжди хвилююча подія. ЕКУ турбується про новоприйнятих працівників, які тільки знайомляться з виробництвом. З 15 травня кожен працівник виробництва, який працевлаштовується на ТзОВ «Електроконтакт Україна», отримує премію у розмірі 5000 грн разом із першою зарплатою для вирішення соціально-побутових проблеми.

«Це фінансова допомога від ЕКУ для тих, хто тільки розпочинає свій шлях на нашому підприємстві, – розповідає Андрій ГАВРИЛЬЧИК, генеральний директор ТзОВ «Електроконтакт Україна». – Ми дбаємо про усіх наших працівників і хочемо, щоб кожен з першого дня відчував підтримку від підприємства, адже всі ми – одна велика родина ЕКУ».

Допомога для новоприйнятих осіб є безповоротною: її отримує кожна людина, яка з 15 травня працевлаштовується на виробництво. Єдиною умовою є необхідність пропрацювати на підприємстві не менше 6 місяців. Якщо ж працівник вирішить звільнитись швидше, то повернення підйомної допомоги буде здійснюватися із його заробітної плати. Нагадаємо, що для всіх працівників ЕКУ діють соціальні гарантії – пільгове харчування, безкоштовне довезення, медичне страхування тощо.

Починаючи з 15 травня, на трьох виробничих підрозділах премійовано вже понад 70 новоприйнятих осіб. Публікуємо їхні відгуки.

Галина СТЕПАНЮК, Бродівський виробничий підрозділ:

Отримала премію 5000 грн разом із першою зарплатою. Задоволена таким преміюванням для нових працівників і планую на ці кошти закінчити ремонт у квартирі. Працюю на ЕКУ вже півтора місяця. Все подобається: добре годують, довозять на роботу з Радехова і додому. Всім, з ким я навчалася, премію вже виплатили.

Ірина ВОЛОШИН, Перемишлянський виробничий підрозділ:

Я отримала премію у розмірі 5000 грн разом із першою зарплатою. Зараз мій старший син вступає, тому ці кошти вкладу в його навчання. Перед тим, як прийшла на ЕКУ, працювала вчителькою в сільській школі, тому тепер легше працювати і вища зарплата. Вчитися було неважко, у мене була добра наставниця – Галина ЛОЇК. Я прийшла і хотіла спробувати роботу, щоб знати, чи у мене вийде. А вона мені сказала: «Не треба пробувати, треба взяти і робити». Рекомендую роботу на ЕКУ своїм знайомим, ще одна вчителька з Перемишлянського району вже пройшла навчання і стажується на виробництві.

Андрій РУСЕНЮК, Золочівський виробничий підрозділ:

Працюю вже місяць, все чудово. Маю з чим порівняти, оскільки до ЕКУ змінив декілька робіт. Робота на заводі просто чудова, умови – шикарні. Словом, просто відчуваєш себе людиною. Я дуже задоволений всім і старатимуся виправдати надії, покладені на мене. Моя «підйомна» премія пішла на вирішення соціально-побутових проблем, бо саме завдяки їй я зміг закрити кредит. На ЕКУ дійсно думають про працівників, і мені це подобається.


Дата публікації: 20/07/2018