Встигни отримати свій бонус від ЕКУ


До 15 серпня ТзОВ «Електроконтакт Україна» дарує усім новоприйнятим працівникам виробництва премію до першої зарплати у розмірі 5000 грн. Розпочни і ти свій крутий старт роботи на ЕКУ!

З 15 травня кожен новоприйнятий працівник виробництва на ТзОВ «Електроконтакт Україна» отримує підйомну премію 5000 грн. Це фінансова допомога від підприємства для тих, хто тільки знайомиться з виробництвом та розпочинає свій шлях на ЕКУ.

Підйомна премія є безповоротною та виплачується разом із першою зарплатою. Єдиною умовою є необхідність пропрацювати на підприємстві не менше 6 місяців. Якщо ж працівник вирішить звільнитися швидше, то повернення підйомної допомоги буде здійснюватися з його заробітної плати.

Нагадуємо, що кількість вакансій обмежена. Підйомну премію отримають особи, які станом на 15 серпня будуть працевлаштовані чи проходитимуть навчання на ЕКУ.

Не зволікайте, приєднуйтеся до великої дружньої команди ЕКУ!

Залишайте заявку:

  1. На сайті http://eku.com.ua/#contacts
  2. Зателефонувати на безкоштовну гарячу лінію ЕКУ: 0 800 301 002
  3. Безпосередньо на підприємстві у відділі персоналу за адресою: м. Золочів, вул. Кармелюка, 12; м. Броди, вул. Чупринки, 25; м. Перемишляни, вул. Топольна,1.

Дата публікації: 08/08/2018