Свято для дітей


Під час святкування Дня міста Перемишлян ТзОВ «Електроконтакт Україна» організувало відпочинок для найменших мешканців міста.

Дитячий сміх, пісні та радість – це все можна було побачити 26 серпня на площі 550-річчя Перемишлян. Разом із святковим концертом з нагоди Дня міста, на гостей свята чекав сюрприз від одного з найбільших роботодавців району – ТзОВ «Електроконтакт Україна». Дітки могли активно відпочити та пострибати на  батуті, побавитися на гірках, розфарбовувати малюнки та брати участь у цікавих конкурсах.

«Діти займалися разом з аніматором та виконували різні завдання, щоб отримати квиток на батут, гойдалку чи розмальовки. Вони розказували віршики, співали пісні, розповідали про символіку міста та країни, вгадували казки, – розповідає Світлана НАЛЕЖАТА, менеджер з персоналу Перемишлянського виробничого підрозділу. – Поки діти забавлялися, батьки мали час більше дізнатися про роботу на ТзОВ «Електроконтакт Україна», ознайомитися з вакансіями та поспілкуватися з працівниками, які вже не перший рік на підприємстві».

Було весело та атмосферно, навіть попри дощову погоду. Раді, що діткам святкування дуже сподобалося. А нам було приємно бачити працівників компанії, які прийшли разом з малечею.


Дата публікації: 05/09/2018