Романтична фотосесія на заводі


З чим у вас асоціюється слово «завод»? З виробничим процесом, устаткуванням, сигнальним звуком ліній чи з романтикою? Виявляється, завод може бути різним, і наші працівники це успішно підтверджують.

Стрункі силуети тендітних туй, доглянуті клумби та газони, новенькі тротуари приємно вражають кожного, хто заходить на територію заводу ЕКУ в Перемишлянах, Золочеві чи Бродах. Окрім доглянутої території, Бродівський виробничий підрозділ вирізняється з-поміж інших підрозділів компанії сучасною архітектурою.

Нещодавно на заводі у Бродах відбуласяся весільна фотосесія одного з працівників ЕКУ – Михайла НИЧАКА. Михайло вже два роки працює на підприємстві та займає посаду інженера експериментально-дослідницького відділу. За його словами, робота в експериментально-дослідному відділі йому до вподоби, особливо цікаво спілкуватися та обмінюватися досвідом з іноземними колегами.

Нещодавно Михайло НИЧАК відсвяткував своє весілля. «Нам з дружиною дуже подобаються сучасні інфраструктурні об’єкти, тому одним із об’єктів для весільної фотосесії  ми обрали Бродівський виробничий підрозділ», – розповідає інженер.

До слова, Президент України Петро Порошенко під час відкриття заводу відмітив його сучасну архітектуру та назвав його «фантастичним комплексом, виробничим палацом».

 

Автор фото: Соломія ОЛЕКСА


Дата публікації: 18/09/2018