Завершився 3 модуль навчань за програмою REFA-International


Як підвищити продуктивність виробництва? Як скоротити час на виконання замовлення? Як оптимізувати робочі місця та розрахувати оптимальну кількість персоналу? Це питання, з якими щодня стикаються інженери з підготовка виробництва і нормування праці та майстри виробництва ТзОВ «Електроконтакт Україна» та задля вирішення яких проводяться спеціалізовані навчання.

 Протягом 11-13 вересня у Бродівському виробничому підрозділі пройшла третя частина навчань «Організація та управління виробничими системами і процесами» на тему «Нормування праці та оптимізація чисельності виробничого персоналу». Навчання проводили фахівці Міжнародного інституту бізнесу за програмою Федерального союзу Німеччини з організації робочих процесів, виробництва та розвитку підприємств.

Участь у третьому модулі навчань взяли: інженери з підготовки виробництва Микола ВОВК (Золочів), Степан СТЕЛЬМАХОВИЧ (Золочів), Павло ОСУХОВСЬКИЙ (Броди), Мар’ян МАТВІЇВ (Броди); інженери з нормування праці Ігор ДЕНИС (Перемишляни), Іван ЛЕБІДКА (Броди), Богдан ТЕРЕХОВСЬКИЙ (Броди), Степан МАТЕЙКО (Золочів), Оксана САВЧУК (Золочів), керівники відділів підготовки виробництва Альбіна ШУНЕВИЧ (Броди), Роман КУКУЙ (Перемишляни), майстер відділу виробництва Олег КОЦИЛОВСЬКИЙ (Золочів), майстри відділу нарізки Микола КВАС (Золочів), Леонід ТАРАСОВИЧ (Броди) та начальник відділу виробництва ЕКУ Ігор ЗАЗУЛЯК.

Навчання для підвищення кваліфікації працівників – поширена практика для ЕКУ. Адже виробничий процес, який постійно удосконалюється, потребує вмілих і навчених управлінців. Попереду – четвертий підсумковий модуль навчань та іспит для отримання сертифікатів REFA на підтвердження отримання працівниками кваліфікації спеціаліста з організації робочих процесів та систем.

«Ми постійно ростемо і розвиваємося. От і третій модуль з REFA вже завершився. Дуже дякую усім за спільне навчання, за командний дух! Бажаю, щоб усі здобутті нами знання ми змогли втілити на практиці», – зазначила Альбіна ШУНЕВИЧ, керівник відділу підготовки виробництва Бродівського виробничого підрозділу.


Дата публікації: 26/09/2018