ЕКУ святкувало День міста разом з Бродами


Протягом 14-16 вереснях у Бродах пройшло гучне свято – 934-річчя міста. До святкування долучилося ТзОВ «Електроконтакт Україна», один з найбільших роботодавців району.

Вже більше року місто Броди відзначається з-поміж сотні інших містечок України не тільки своєю захопливою історією і прекрасною архітектурою, але й іншою вагомою перевагою – тут виготовляється частинка BMW. Кабельні мережі, які виготовляються бродівчанами і мешканцями сусідніх населених пунктів, є невід’ємною частиною автомобілів легендарного бренду.

«Вже понад рік у Бродів та «Електроконтакту» спільна історія, – зазначила під час Дня міста Галина БАРТИШ, начальник відділу персоналу Бродівського виробничого підрозділу. – ЕКУ стало невід’ємною частиною міста, і ми хочемо знати, чим живуть бродівчани, що думають про нас. І, звичайно, привітати всіх мешканців і гостей міста зі святом».

У суботу під час волейбольних змагань та футбольного турніру на кубок міста всі охочі могли сфотографуватися біля фотозони ЕКУ «Тут виготовляється частинка BMW», а також ознайомитися з вакансіями на підприємстві. Біля стенду ЕКУ сфотографувався і міський голова Бродів Анатолій Белей.

Під час святкової концертної програми на головній площі міста  в неділю біля намету ЕКУ був аншлаг. Саме тут для дітей були встановлені безкоштовні надувна гірка та батут. Малеча могла досхочу розважатися, а ті, хто був готовий подарувати свою пісню чи вірш, отримували смачне частування.

Мешканці та гості міста цікавилися роботою на «Електроконтакт Україна», виготовленням кабельних мереж, умовами роботи. І ділилися відгуками про підприємство, на якому працює багато бродівчан

«ЕКУ – це величезне, хороше і позитивне підприємство для нашого міста, аналогів якого ще не було в Бродах. Це велика заробітна плата, можливість кар’єрного росту і розвитку. Мої знайомі на ЕКУ починали зі звичайних робочих і вже піднялися вгору по кар’єрних сходинках», – розповіла Наталія, мешканка Бродів.

«Дуже багато хороших відгуків про завод. Планую також до вас йти найближчим часом, оскільки у вас хороша зарплата і дуже хороший колектив», – зазначила бродівчанка Оксана.

Керівник відділу персоналу Галина БАРТИШ розповіла, що ЕКУ планує і надалі брати участь у всіх міських святкуваннях, тому що це – живе спілкування з жителями міста.


Дата публікації: 04/10/2018