Якість виготовляємо, а не перевіряємо


"Якість виготовляємо, а не перевіряємо" - цей девіз ЕКУ відомий кожному працівнику. Українські заводи ТзОВ "Електроконтакт Україна" є одними з найуспішніших в концерні та часто ставляться до прикладу іншим. Саме наша злагоджена робота, висока якість та надійність дозволяють підтримувати цей статус.

Успіх підприємства залежить від кожного з його працівників. І ми знаємо, що всі стараються виконувати свою роботу якісно та сумлінно. Відділ якості висловлює подяку всім працівникам та визначив тих, які протягом вересня та жовтня якісно виконували свої виробничі операції.

Працівники Перемишлянського виробничого підрозділу, які не перший місяць якісно виконують роботу, добросовісно ставляться до виконання свого виробничого кроку:
Гіщинський Тарас
Поломана Мар’яна
Богоніс Марія
Кметь Галина
Кісіль Олександра
Гетьман Володимир

Якісною роботою протягом останніх місяців відзначилися і працівники Золочівського виробничого підрозділу. За інформацією контролерів якості ці монтери на своїх проектах не допускають помилок та показують високі результаті у роботі:
Сергієнко Лілія
Наливайко Ольга
Кладик Богдан
Дяків Марія
Савкевич Вадим
Яблонська Світлана
Чикайло Оксана
Терпінська Наталя
Вороновська Марія
Карапчук Ірина
Мазурик Оксана
Доліновська Мар'яна
Вовнянко Оксана

У Бродівському виробничому підрозділі відзначилася ціла бригада. Це команда Марти Білецької (начальник зміни – Марія Бабич). У цій бригаді найкращий показник якості і продуктивності, монтери кабельного виробництва сумлінно виконують свої робочі кроки, уважні, якісно  виготовляють продукцію:
Білецька Марта
Свинарик Леся
Пізнак Ірина
Зузак Ольга
Романюк Ольга
Матіящук Марія
Вавринчук Назарій
Харків Антоніна
Головата Ольга
Васильєва Світлана
Мельник Наталія
Свобода Наталія
Дзобан Олег

На фото: бригада Білецької Марти Бродівського виробничого підрозділу


Дата публікації: 15/11/2018