Святий Миколай завітав на «Електроконтакт Україна»


Від цеху до цеху біленьким сніжком
Ішов Миколай із повним мішком…

День святого Миколая належить до тих свят, яке всі  чекають з особливим трепетом. Коли з неба політає сніжок і на землю опускається вечір, з’являється радісне очікування і хвилювання – чи прийде святий Миколай? Як і в минулі роки, Чудотворець завітав і на підприємство «Електроконтакт Україна».

До приходу святого Миколая виробничі підрозділи у Перемишлянах, Золочеві та Бродах причепурилися – яскравими вогниками засвітилися ялинки, у їдальнях і виробничих цехах, засяяла яскравою ілюмінацією територія підприємства, залунала новорічна і різдвяна музика, запанував святковий настрій.  Напередодні Новорічних та Різдвяних свят ТзОВ «Електроконтакт Україна» перетворюється ніби на казкову країну.

Отож, для всіх-всіх працівників ЕКУ, хто протягом року був чемним та слухняним, старанно і якісно працював, не лінувався не забував допомагати своїм колегам, Миколай приніс подарунки. Адже день Святого Чудотворця – улюблене свято не тільки дітей, а й дорослих.

Миколай встиг побувати у Перемишлянському, Золочівському, Бродівському підрозділах і приніс працівникам у великій торбині цілу купу солодощів. Смак шоколаду і хороший настрій – це основні атрибути останнього робочого місяця року. Загалом понад 2500 працівників ТзОВ «Електроконтакт Україна» отримали подарунковий набір солодощів, а головне – відчуття свята та приємний настрій.

«Електроконтакт Україна» – це соціально відповідальне підприємство, – зазначив Роман КУЙБІДА, керівник відділу персоналу. – Ми не тільки даємо роботу нашим працівникам, але й прагнемо розділити з ними свята, зробити їхній відпочинок яскравим і незабутнім. Цього року у День святого Миколая ми побачили сотні щасливих, задоволених, усміхнених працівників, які працюють на нашому підприємстві. Сподіваємося, що святкування Дня святого Миколая і надалі буде доброю традицією для нашого заводу».

Приємно, що рік на ЕКУ завершується на приємній ноті, і звідусіль чути радісну фразу «Веселих свят»! Сподіваємося, Новорічні та Різдвяні свята будуть для родини ТзОВ «Електроконтакт Україна» радісними та солодкими.

P.S. Хто ще не встиг отримати свій подарунок - звертайтеся у відділ персоналу.




Дата публікації: 19/12/2018