Вчитися завжди актуально


Працівники Перемишлянського виробничого підрозділу пройшли інтенсивний курс із вивчення програми MS Excel

ТзОВ «Електроконтакт Україна» завжди інвестує у знання та навики своїх працівників, адже професійний розвиток співробітників – це шлях до успіху всієї компанії. Протягом 19-20 грудня працівники Перемишлянського виробничого підрозділу пройшли інтенсивний курс із вивчення програми MS Excel, яка є актуальною та потрібною. Щодня саме за допомогою цієї програми працівники вирішують багато різнопрофільних завдань, незалежно від сфери своєї діяльності.

Індивідуальне виїзне навчання для працівників ЕКУ забезпечив навчальний центр «Бейсик» та тренер Віктор ДЕРКАЧ. Участь у навчанні взяли майстер виробництва Михайло БІЛИНСЬКИЙ, інженер з нормування праці Ігор ДЕНИС, інженер з підготовки виробництва Василь КУНІЦЬКИЙ, обліковці робочого часу Ольга КУЛЬЧИЦЬКА та Тетяна МАРТИНИШИН, начальник зміни Андрій ГЛАДУН, головний механік Роман КАБАЛА, начальник відділу логістики Володимир ШПУНТ, інженер з якості Ірина ШПУНТ, фахівець по затвердженню виробничого устаткування Наталія ГАНАЧІВСЬКА, обліковець матеріалів Василь ПОЛОМАНИЙ, начальник складу Володимир МАЗУРЧАК.

За допомогою курсу працівники вдосконалили свої навички з аналізу та обробки інформації, таблиць та роботи з формулами в програмі Excel. Теоретичні знання закріплювалися практичними завданнями за участі всіх учасників. За відгуками учасників тренінгу, такий інтенсивний курс із поглибленого вивчення функціоналу Excel був корисним та необхідним для успішного виконання щоденних завдань.


Дата публікації: 27/12/2018