З Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!


Шановні партнери, колеги, друзі!

Прийміть щирі вітання з нагоди прийдешнього Нового 2019 року та Різдва Христового від усього колективу компанії «Електроконтакт Україна»!

Хай ці святкові дні подарують нам мир та здоров'я, а нашій країні – процвітання та розвиток! Бажаю усім Вам, щоб 2019 рік був наповненим щастям і радістю, багатим на добрі події та нові звершення. Нехай святкові різдвяні дні будуть радісними та веселими, а рік прийдешній додасть життєвих сил, енергії та натхнення. Здійснення Ваших професійних планів, особистих бажань, усіх мрій та задумів!

Щастя та добробуту Вам і Вашим родинам у Новому 2019 році! Дзвінкої коляди і щасливого Різдва!

З повагою,
Андрій Гаврильчик, 
генеральний директор ТзОВ «Електроконтакт Україна»

 

Нехай ці веселі свята принесуть у кожну домівку добробут, злагоду і благополуччя. Бажаю, щоб 2019 рік став роком миру та процвітання, а тепло родинного затишку зігрівало Ваші серця протягом усього року. Від усієї душі зичу Вам у ці святкові дні та на весь наступний рік щастя,  здоров’я та здійснення усіх бажань!

З повагою,
Юрій Дуда,
директор Перемишлянського виробничого підрозділу ТзОВ «Електроконтакт Україна»

 

Від усієї душі бажаю Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра і радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай 2019 рік виправдає ваші найкращі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям, нехай панують у ваших домівках мир і любов. Бажаю, щоб у Новорічну ніч здійснилися усі загадані бажання.

З повагою,
Володимир Юрцан,
директор Золочівського виробничого підрозділу ТзОВ «Електроконтакт Україна»

 

У цю зимову пору бажаю усім Вам міцного здоров’я, мирного неба, душевного спокою, добробуту, щастя і достатку. Нехай Новий рік стане для вас роком добрих змін, подарує усім життєві сили, оптимізм та достатньо енергії для реалізації нових задумів і професійних досягнень. Сімейного затишку, радісних усмішок, здоров’я, любові і процвітання. Веселих свят!

З повагою,
Андрій Метелюк,
директор Бродівського виробничого підрозділу ТзОВ «Електроконтакт Україна»


Дата публікації: 31/12/2018