Успіх на кожному кроці


Так уже склалося, що різні виробничі кроки на ЕКУ краще вдаються або чоловікам, або жінкам. Наприклад, логічно, що на складі чи у відділі нарізки працюють чоловіки. Тривалий час така ж ситуація була із виробничим кроком «електричний контроль» – та нещодавно її кардинально змінила Анна Сидорович. Ця дівчина працює на електричному столі на рівні із чоловіками!

Анна працює у Золочівському виробничому підрозділі, на проекті Audi. Розпочинала як монтер кабельного виробництва на лінії, де отримала хороший досвід у виготовленні кабельних мереж і здобула авторитет результативного гравця команди.

Окрім роботи на ЕКУ, дівчина любить займатися спортом, їздить на велосипеді та навіть займалася боксом. Анна розповідає, що самостійно виявила бажання працювати на електричному контролі, оскільки це цікаво та відповідально. Її рухливість і спритність дозволили буквально з перших днів роботи отримати високу продуктивність на новому виробничому кроці. Попри те, що на цьому виробничому кроці працюють переважно чоловіки, ця тендітна, але одночасно спортивна дівчина готова втерти носа будь-якому працівнику!

У майбутньому Анна Сидорович мріє продовжити свою кар’єру на ЕКУ та здобути ще одну вершину – стати начальником зміни.


Дата публікації: 18/03/2019