Щорічний сертифікаційний аудит на ТзОВ «Електроконтакт Україна»


У лютому в Перемишлянському та Золочівському виробничих підрозділах ЕКУ пройшов щорічний сертифікаційний аудит на відповідність міжнародному стандарту якості в автомобілебудуванні IATF 16949.

Пильну перевірку на ЕКУ, як і в минулі роки, проводили аудитори компанії TUV Nord Україна. Перевірялися не тільки дотримання вимог від замовника, а й загалом відповідність підприємства вимогам по охороні праці, безпеці, забезпеченості кваліфікованим персоналом тощо.

Представники аудиторської компанії відзначили розвиток компанії і працівників та підтвердили, що ТзОВ «Електроконтакт Україна» відповідає вимогам, які ставляться до нас міжнародним стандартом.

«Аудитори спілкувалися не тільки з інженерно-технічним персоналом, але й з працівниками виробництва та відзначили нашу позитивну роботу, налаштованість працівників на результат, їхню самовіддачу та знання, – розповів Володимир ПАНЧУК, начальник відділу якості Золочівського виробничого підрозділу. – Було високо оцінено порядок на заводах у Перемишлянах і Золочеві, високий рівень техобслуговування і контролю за параметрами процесу виробництва».

Аудит пройшов успішно – в порівнянні з минулим роком, результати кращі. Представники аудиторської компанії висловили декілька можливостей для вдосконалення системи управління якістю на підприємстві в Золочеві та Перемишлянах.

«За результатами аудиту ми підтвердили, що система управління якістю на ТзОВ «Електроконтакт Україна» працює на високому рівні, добре запланована і впроваджена. Сертифікат на відповідність вимогам ми отримали під час аудиту минулого року, а цьогоріч успішно пройшли рекваліфікацію», – зазначив Володимир ПАНЧУК.

Хоча наступний сертифікаційний аудит запланований на 2020 рік, підприємство працює так, аби забезпечити якнайкращі показники кожного дня.


Дата публікації: 19/03/2019