Нагородження за найкращі KVP


На всіх заводах концерну Nexans Аutoelectric діє процес удосконалення виробництва – KVP, який відбувається за простим принципом: ніхто краще за працівника не знає, що варто покращити на його робочому місці. Саме тому на «Електроконтакт Україна» забезпечений постійний діалог із усіма працівниками, де важлива думка кожного. Щоб подати свою пропозицію щодо покращення, працівникові потрібно лише заповнити анкету, вказати свою ідею та пояснити, яку користь принесе її реалізація.

Вже стало гарною традицією нагороджувати найбільш активних працівників, які удосконалюють виробництво. Нещодавно нагородження працівників за підсумками  2018 року відбулося в Перемишлянському виробничому підрозділі. «Вітаю Вас дорогі працівники з відзнаками за найкращі KVP.  Вітаю з присвоєнням ІІ та ІІІ розрядів монтера кабельного виробництва. Ви – молодці! Сподіваюсь – це не останнє наше нагородження. Ще раз дякую усім!», - привітав працівників директор Перемишлянського виробничого підрозділу Дуда Юрій Ярославович.

Як розповіла Ольга КІНАШ, KVP-координатор Перемишлянського виробничого підрозділу, протягом 2018 року було досягнуто хороших результатів по процесу постійного покращення: подано 1338 пропозицій, що становить 32% від кількості працівників, та реалізовано 766 пропозицій.

Також солодкими подарунками привітали працівників з  підвищенням кваліфікаційного рівня, а саме присвоєнням їм  другого та третього розряду монтера кабельного виробництва.  

Автори найкращих ідей були нагороджені подарунковими сертифікатами ТОВ «Епіцентр» і грамотами. Вітаємо найкращих працівників по номінаціях:

Прагнучи до досконалості, ми повинні пам’ятати і розуміти, що кожен з нас є рушійною силою надзвичайно важливого процесу – Процесу Постійного Покращення. Дякую нашим працівникам, які все більше долучаються до процесу постійного покращення і своїми пропозиціями вносять вагомий внесок у розвиток нашого підприємства. Бажаю всім гарних і нових ідей!», – підсумувала Ольга КІНАШ KVP-координатор Перемишлянського виробничого підрозділу.

 


Дата публікації: 28/03/2019