Наш бренд - якісна продукція


Над чим працює ТзОВ «Електроконтакт Україна»? Що виготовляють у виробничих цехах тисячі працівників? Яка роль і функції в автомобілі кабельної мережі?

Кабельна мережа – це «нервова і кровоносна» система автомобіля, яка постачає електричний струм і забезпечує різноманітні важливі функції: ідеальне керування двигуном, роботу фар і віконних регуляторів, навігаційних систем, відкриття електробагажника та багато інших.

У сучасних автомобілях надзвичайно важливим є кожен грам його ваги – тому навіть кабельна мережа повинна не містити у собі нічого зайвого. Це, мабуть, один із найбільш гнучких елементів – їй доводиться прокладати свій шлях через весь автомобіль, під сидіннями і вздовж металевих пластин, від двигуна до задньої частини автомобіля і назад. Цей шлях – важкий і цікавий, адже попри таку неймовірну гнучкість кабельна мережа повинна забезпечити максимальну безпеку і просто безперебійну роботу.

ТзОВ «Електроконтакт Україна» як частина концерну Nexans autoelectric є інноваційним виробником кабельних мереж. Наші кабельні мережі відповідають  найвищим вимогам у різних типах транспортних засобів.

Ми постачаємо продукт, який, незважаючи на великі механічні та теплові навантаження допомагає зберегти вагу та простір у автомобілі. Наші інженери досягають успіху в геометрії кабельних мереж і використанні мініатюрних компонентів, що забезпечує економію матеріалів.

Концерн Nexans зареєстрував перший патент в області електронної мобільності в 2005 році, і лише через два роки з'явилося стандартне обладнання випробувальних автомобілів з нашими високовольтними кабельними мережами. Тим часом, кілька преміум-виробників є нашими клієнтами у цьому зростаючому сегменті ринку. Через високі напруги, які переважають в транспортному засобі, вимоги щодо електромагнітної сумісності, ізоляції або герметичності особливо високі.

Концерн Nexans autoelectric виготовляє також різні  компоненти, які використовуються головним чином у сферах безпеки, комфорту та допомоги водіям. Наприклад, в багатофункціональному рульовому колесі годинник від Nexans передає точні сигнали для круїз-контролю або спрацювання подушки безпеки. Центральним елементом є стрічковий плоский провід, що складається з тонкої мідної фольги 0,035 мм. Тому безпечний контакт і оптимальне намотування є особливою проблемою в процесі виробництва, так що навіть після мільйонів рульових рухів вони можуть працювати точно і протягом мілісекунд.

Багато  роз'ємів та датчиків проводів встановлені у комерційних авто та іноді є частиною гальм, які рятують життя. Таким чином, надійність та ефективність матеріалів повинні зберігатися навіть після мільйонного кілометражу – навіть після постійних вібрацій та  механічних навантажень, а також в екстримальних умовах, таких як використання на будівельних площадках, в пустелі або в екстремальних холодних зонах.

Як системний постачальник, концерт Nexans autoelectric та компанія ТзОВ «Електроконтакт Україна» відповідальність за якість кабельної мережі. Індивідуальні кабельні в'язки  виготовляються вручну з неймовірною точністю, щоб повністю задовольнити потреби наших клієнтів. Це нелегке завдання, адже вони повинні відповідати міжнародним стандартам автомобілебудування. Саме тому кабельна мережа доставляється до клієнта тільки після багаторазової перевірки.

За інформацією зі сайту материнської компанії


Дата публікації: 17/07/2018