Ми всі - одна велика родина ЕКУ


ЕКУ - це велике підприємство з трьома виробничими підрозділами. Кожен з них особливий, унікальний, неповторний. Тож нещодавно з нагоди 12-річчя ЕКУ зозпочалися екскурсії для працівників між заводами-побратимами.  Працівники з Перемишлян можуть відвідати Золочів і Броди, працівники зі Золочева - Перемишляни і Броди, працівники із заводу в Бродах -  побувати у Перемишлянах та Золочеві.

3 квітня на завод у Золочів завітали працівники з Перемишлян. Екскурсію для них провів майстер виробничого навчання Юрій ОЛЕКСА. Працівники змогли побачити дільницю навчання, офісні та виробничі приміщення, їдальню тощо. Колеги з Перемишлян ознайомилися з виробничими потужностями другого підрозділу ЕКУ, поспілкуватися з майстром відділу нарізки Юрієм РАПОЮ та майстром проекту BMW Миколою КВАСОМ.

Приємно вразили колег велика кількість виробничих цехів та територія підприємства.

Після екскурсії у Золочівському виробничому підроздлі, працівники з Перемишлян разом з колегами зі Золочева вирушили на третій завод ЕКУ - Бродівський виробничий підрозділ, де екскурсію підприємством їм провели майстри виробничого навчання Наталія ЧИЖ та Тетяна МАРУДА.

Новий та найбільший завод ЕКУ вразив своєю організованістю - адже він будувався з нуля та був продуманий саме під потреби підприємства по виготовленні електричних кабельних мереж. Сучасні офісні приміщення, дільниця навчання, просторий виробничий цех, нові технологічні рішення - це все було цікаво побачити працівникам з Перемишлян і Золочева.

Приємними були зустрічі зі старими знайомими - адже перші працівники з Бродівського виробничого підрозділу проходили навчання на заводі в Золочеві. А деякі з колишніх працівників Перемишлянського та Золочівського підрозділів сьогодні працюють у Бродах. Тож усі раділи зустрічі та ділилися враженнями.

Насамкінець працівники відвідали Логістичний сервісний центр, де начальник складу Михайло ПАПА розповів працівникам про функціонування центрального складу ЕКУ, куди приїжджає весь матеріал, який згодом розподіляється по виробничих підрозділах. 

Директор Бродівського виробничого підрозділу Андрій МЕТЕЛЮК подякував усім працівникам зі заводів-побратимів, які пожертвували особистим часом, щоб відвідати з екскурсією інші заводи ЕКУ. Такий обмін досвідом між виробничими підрозділами є справжнім об'єднанням трьох заводів в одну велику родину ТзОВ "Електроконтакт Ураїна". Тож надалі екскурсії між заводами-побратимами продовжуватимуться.

Після смачного обіду в їдальні Бродівського виробничого підрозділу сповнені вражень працівники повернулися додому.


Дата публікації: 04/04/2019