Обмін досвідом між заводами-побратимами


Екскурсії для працівників між заводами-побратимами ЕКУ продовжуються. Прийнявши вчора колег у себе, сьогодні працівники Бродівського виробничого підрозділу вирушили на екскурсію в Золочів та разом із золочівськими працівниками - на перший завод ЕКУ в м. Перемишляни.

На заводі у Золочеві працівники Бродівського виробничого підрозділу оглянули нову дільницю навчання, відділ нарізки та проект 48 вольт. Майстер Тарас ГУМЕН розповів про процес виробництва та нові в'язки для електромобілів.

Також працівники оглянули кабельні мережі, які виготовляються на карусельних лініях, нові кабельні мережі для автомобілів Bentley, склад Золочівського виробничого підрозділу та відділ прототипів і передсерійного виробництва. Побували бродівчани і в 305 цеху, де свого часу розпочинали роботу на ЕКУ перші працівники Бродівського виробничого підрозділу.

Після екскурсії у Золочівському виробничому підрозділі працівники з Бродів та Золочева вирушили на екскурсію в перший завод ЕКУ в м. Перемишляни. Майстер виробничого навчання Ольга КІНАШ провела екскурсію виробничим підрозділом. Про процеси виробництва та контроль якості розповіли начальник відділу виробництва Михайло БІЛИНСЬКИЙ та начальник відділу якості Олександра СЛЮСАРЕНКО.

Спогадами про розвиток ЕКУ поділилася одна з перших працівниць підприємства - Наталія ГАНАЧІВСЬКА. Цікавою для працівників із Золочева та Перемишлян виявилася розповідь начальника відділу підготовки виробництва Романа КУКУЯ, який розповів про функціонування вертикально-фрезерного верстату із числовим програмним управлінням, який виготовляє модулі для трьох виробничих підрозділів.

Після насиченого дня та обіду в їдальні Перемишлянського виробничого підрозділу працівники повернулися додому. А всі працівники ЕКУ, які також хочуть взяти участь в екскурсії на заводи-побратими, можуть записуватися у відділі персоналу.


Дата публікації: 04/04/2019