Ми - найкращі!


У Золочівському виробничому підрозділі ЕКУ нагородили найактивніших учасників процесу постійного покращення за підсумками 2018 року.

Кожній людині важливо, коли її думка є вагомою і береться до уваги. На ТзОВ «Електроконтакт Україна» кожен працівник має можливість подати ідею покращення. Вона може стосуватися будь-чого на території підприємства – робочого місця, санітарно-побутових умов, якості тощо. За реалізовані пропозиції працівники протягом року отримують премії, а автори найкращих ідей за підсумками року нагороджуються ще й цінними призами.

Процес постійного покращення (KVP) – одна з вимог міжнародного стандарту якості, згідно з яким працює підприємство. Протягом усієї історії ЕКУ саме завдяки ідеям працівників було вдосконалено багато виробничих процесів та впроваджено чимало інновацій.

Вже традиційно за підсумками року у виробничих підрозділах ЕКУ KVP-координатори визначають найактивніших та найкреативніших учасників процесу постійного покращення, які нагороджуються подарунками та грамотами від імені підприємства. Протягом березня-квітня у Перемишлянському, Золочівському та Бродівському підрозділах відбулося нагородження. Під вітання керівників і гучні оплески колег було оголошено результати процесу постійного покращення за 2018 рік. Номінації для нагородження різноманітні – за найкращу подану і реалізовану пропозицію покращення по оптимізації процесів, якості, продуктивності, безпеці, екології, економії коштів; за найбільшу кількість поданих і реалізованих пропозицій; найактивніший реалізатор тощо.

З приємністю хочеться відзначити Золочівський виробничий підрозділ, де  за підсумками 2018 року було реалізовано 769 KVP. Тому, 4 квітня керівництво ЕКУ привітало найкращих та найактивніших працівників, яких нагородили грамотами та подарунками.   

 Вітаємо найкращих у процесі постійного покращення, а це:

 

  1. Сербан Олександра
  2. Борух Олег
  3. Махнович Мар’яна
  4. Дигас Галина
  5. Раско Тетяна
  6. Терпінська  Наталія
  7. Рущак Ірина
  8. Карапчук Ірина
  9. Вітязь Людмила
  10. Дребот Віталій
  11. Романів Дмитро
  12. Король Богдан
  13. Гаврис Володимир
  14. Грищишин Андрій
  15. Рудник Ігор
  16. Кліщ Ігор
  17. Бабяк Наталія
  18. Павлишин Богдан
  19. Підлиський Володимир
  20. Квас Микола
  21. Хміль Андрій
  22. Фурда Ігор
  23. Рябій Андрій  
  24. Яворська Оксана
  25. Свердан Галина
  26. Мура Лілія
  27. Романишин Ольга

Прагнучи до досконалості, ми повинні пам’ятати і розуміти, що кожен з нас є рушійною силою надзвичайно важливого процесу – процесу постійного покращення. Дякуємо нашим працівникам, які все більше долучаються до нашої команди по процесу постійного покращення і своїми пропозиціями роблять вагомий внесок у розвиток нашого підприємства.

Бажаємо всім гарних і нових ідей!

 


Дата публікації: 05/04/2019