Майстер-клас із писанкарства у Перемишлянах


Ще трішки, і у кожну родину прийде найвеличніше та найбільше християнське свято – світлий Великдень. У кожній сім’ї тривають останні приготування до свята: матір готує святкові страви, батько прикрашає оселю, а діти розписують писанки. Розпис великоднього яєчка – дуже особлива та сакральна традиція, без якої свято Паски просто не відбудеться. Радість та ясна думка – ось запорука найкращої писанки, тому саме дітям вдається виконати цей обряд якнайкраще.

ТзОВ «Електроконтакт Україна» також з нетерпінням чекає цього світлого дня! Дітки працівників, озброївшись писачками, взялись за розпис писанок. У виробничих підрозділах нашого підприємства проходять майстер-класи із писанкарства, на яких досвідчений педагог і водночас художник та митець Оксана Кирилова із своєю помічницею Веронікою Лилик навчають дітей цієї нелегкої та цікавої справи.

16 квітня в Перемишлянському виробничому підрозділі в родинній атмосфері діти працівників занурились у таємний і сакральний ритуал із розпису писанки. Було цікаво спостерігати, як не тільки діти, а й дорослі захопились цим заняттям. Ні мобільні телефони, ні солодкий стіл не змогли забрати з рук писачка, допоки писанка не була закінчена. Магічно, неймовірно, захопливо, – такими словами можна описати майстер-клас у Перемишлянах.

На черзі Золочівський виробничий підрозділ ЕКУ. Очікуємо багато позитивних емоцій та оригінальних писанок. Впевнені, що так і буде J    

     

 

Дивіться більше фото на сторінці ЕКУ у Facebook.

 


Дата публікації: 18/04/2019