Майстер - клас із писанкарства у Бродах


Діти працівників «Електроконтакт Україна» творчі та щирі. І неважливо, з якого ти міста – Перемишлян, Золочева, чи твоє рідне містечко Броди.

Передвеликодній настрій передаємо з «рук у руки» – це є наш контакт. Уже проведено два майстер – класи, і тепер ми у наймолодшому виробничому підрозділі ЕКУ. Сучасний, модерний, великий завод гостинно запрошує малюків створити передвеликодню атмосферу казки. Дітям цікаво, захопливо і таємничо, вони справляються із поставленою задачею «на відмінно». Звичайно, це ж діти працівників ЕКУ!

Професійно та впевнено писачки торкаються делікатної шкарлупи яйця, на яку лягає гарячий віск. Опісля – кілька шарів фарби, додаємо своє натхнення та наполегливість, не забуваймо про такий важливий компонент як творчість, і наші писанки вже красуються перед об’єктивом. Коли спостерігаєш збоку – здається, нічого складного, та насправді це дуже відповідально та нелегко. Маленькі митці здивували нас своєю наполегливістю та великим бажанням, якого нам, дорослим, іноді дуже бракує.

Надіємось, що наші передвеликодні майстер – класи – це лише початок спільних зустрічей у колі великої родини ЕКУ. Щиро вдячні художниці Оксані Кириловій та її помічниці Вероніці Лилик за чудове навчання та плідну співпрацю, з вами цікаво та незабутньо!

А як вам друзі роботи наших малюків? Пишіть у коментах свої враження, адже нас чекатиме конкурс на «найкращу писанку». Усім веселих свят!

  Більше фото дивіться на сторінці EKU у Facebook


Дата публікації: 19/04/2019