НОВИНИ

Працівників ЕКУ нагородили планшетами

У виробничих підрозділах ТзОВ «Електроконтакт Україна» завершилася акція для працівників «Розкажи про ЕКУ – виграй планшет». Більше місяця наші працівники розповідали своїм друзям у соціальних мережах про свою роботу на ЕКУ та колектив.

Більше...
«Це було феєрично!» – працівники ЕКУ про концерт Олега Винника

Працівниці виробничих підрозділів ТзОВ «Електроконтакт Україна» побували на концерті Олега Винника на Арені Львів. Квитки на концерт підприємство подарувало жінкам з нагоди Свята весни.

Більше...
У Золочівському виробничому підрозділі встановили фотозону

«Тут створюється частинка BMW» – таке місце для фото облаштували в Золочівському виробничому підрозділі. На фотозоні зображений пазл автомобіля BMW, який складається з різних частинок, серед яких – та, що виготовляється на «Електроконтакт Україна».

Більше...
Працівники ЕКУ отримають премію на оздоровлення

У липні працівникам підприємства буде виплачено премію на оздоровлення. Преміювання відбуватиметься за підсумками піврічної роботи та стане приємним бонусом для всіх працівників ЕКУ.

Більше...
Наш бренд - якісна продукція

Над чим працює ТзОВ «Електроконтакт Україна»? Що виготовляють у виробничих цехах тисячі працівників? Яка роль і функції в автомобілі кабельної мережі?

Більше...