НОВИНИ

ЕКУ святкувало День міста разом з Бродами

Протягом 14-16 вереснях у Бродах пройшло гучне свято – 934-річчя міста. До святкування долучилося ТзОВ «Електроконтакт Україна», один з найбільших роботодавців району.

Більше...
Завершився 3 модуль навчань за програмою REFA-International

Протягом 11-13 вересня у Бродівському виробничому підрозділі пройшла третя частина навчань «Організація та управління виробничими системами і процесами»

Більше...
Компанія зі світовим іменем

Чи задумуєтеся ви про те, наскільки потужною є наша корпорація? Наше підприємство — це не просто завод, це частина великої міжнародної компанії Nexans, яку знають та якій довіряють у всьому світі.

Більше...
Микола КВАС: «Нарізка обрала мене сама»

Про роботу відділу нарізки розмовляємо з його керівником – майстром Миколою КВАСОМ. Він належить до тих, хто починав свій шлях до керівної посади монтером кабельного виробництва.

Більше...
Романтична фотосесія на заводі

З чим у вас асоціюється слово «завод»? З виробничим процесом, устаткуванням, сигнальним звуком ліній чи з романтикою? Виявляється, завод може бути різним, і наші працівники це успішно підтверджують.

Більше...
Футбольна перемога ЕКУ

Команда працівників Перемишлянського виробничого підрозділу здобула першість у змаганнях з міні-футболу серед установ та організацій Перемишлянщини.

Більше...