НОВИНИ

Працюй, навчайся, розвивайся

На великому підприємстві завжди є простір для росту та розвитку працівників. Адже постійно розширюється виробництво, стартують нові проекти, з’являються нові вакансії. Саме з метою кар’єрного росту працівників, які мають довід роботи на підприємстві, на ЕКУ створено Кадровий резерв.

Більше...
Свято для дітей

Під час святкування Дня міста Перемишлян ТзОВ «Електроконтакт Україна» організувало відпочинок для найменших мешканців міста.

Більше...
Увага! Вакансія!

ТзОВ "Електроконтакт Україна" запрошує на роботу людей з інвалідністю

Більше...
Досвід, знання, працелюбність

Цими трьома словами можна охарактеризувати працівниць, про яких ми сьогодні вам розкажемо. Вони працюють на ТзОВ «Електроконтакт» майже із перших днів заснування та разом із підприємством пройшли його шлях розвитку.

Більше...
Встигни отримати свій бонус від ЕКУ

До 15 серпня ТзОВ «Електроконтакт Україна» дарує усім новоприйнятим працівникам виробництва премію до першої зарплати у розмірі 5000 грн. Розпочни і ти свій крутий старт роботи на ЕКУ!

Більше...
Незабутній тиждень у Швейцарії

Робота у міжнародній компанії – це круто! Спілкування з іноземними колегами, участь у конференціях, обмін досвідом і закордонні відрядження – складова роботи на ЕКУ. Нещодавно наші працівники пройшли навчання у швейцарській компанії Komax.

Більше...