НОВИНИ

Перші працівники ЕКУ отримали підйомну премію 5000 грн

З 15 травня ТзОВ «Електроконтакт Україна» запровадило для новоприйнятих працівників виробництва підйомну премію у розмірі 5 000 грн. Працівники заводів у Перемишлянах, Золочеві та Бродах отримали кошти та діляться враженнями від роботи.

Більше...
ЕКУ розширює мережу довезення працівників

ТзОВ «Електроконтакт Україна», один із найбільших роботодавців Перемишлянщини, планує довозити на роботу жителів сіл Свірж, Чемеринці, Брюховичі, Іванівка та Болотня.

Більше...
Понад 150 студентів обрали своїм роботодавцем ЕКУ

У Золочівському та Бродівському виробничих підрозділах завершується набір молоді на сезонну роботу на виробництві. Вже понад 150 студентів вирішили провести своє літо з користю – працюючи і заробляючи на ЕКУ.

Більше...
У Бродах курсуватимуть безкоштовні автобуси до заводу ЕКУ

З 9 липня працюватиме безкоштовне довезення на Бродівський виробничий підрозділ для працівників підприємства та всіх охочих ознайомитися з роботою заводу і заповнити анкету на працевлаштування.

Більше...
Пакування продукції – відповідальна робота

Уважність до деталей, відповідальність і великий досвід – завдяки цим якостям Володимир Гетьман, пакувальник продукції заводу в Перемишлянах, вже неодноразово попереджав рекламації.

Більше...
На ЕКУ запроваджується система PPG

На заводах ЕКУ в Перемишлянах, Золочеві та Бродах розпочинається запровадження нової системи для опрацювання креслень та виробничої документації – PPG. Про те, як це вплине на роботу підприємства, розмовляємо з Тетяною ДЖУЛОЮ, керівником технічного відділу ТзОВ «Електроконтакт Україна».

Більше...